BEGYNDER2018-07-11T11:30:15+00:00

aikido kids KAK

BØRN

Knap

VOKSNE

Knap

PRISER

Knap

BEGYNDERE · VOKSNE

Vi har løbende optag hele året

Du skal være minimum 16 år for at deltage på voksenholdet. De fleste begyndere er mellem 20 og 45 år. Vi har løbende optag af nye medlemmer, så du kan melde dig ind, når det passer dig. Hvis du er interesseret i at starte til aikido eller har spørgsmål til begynderholdet, kan du kontakte Troels via email.

Som begynder har du mulighed for at træne på vores basishold mandag og torsdag aften (se træningstider i footeren). På basisholdet lærer du basale de principper og teknikker samt den nødvendige faldteknik. Efter tre til seks måneder har du mulighed for at gå op til graduering, hvorefter du kan træne på alle hold.

De første gange kan du træne i en T-shirt og lange, løse bukser. Medbring gerne sandaler, badetøfler eller lignende.

Du kan deltage på begynderholdet 3 gange helt uforpligtende. Derefter skal du beslutte, om du vil melde dig til holdet og købe en judo-/karatedragt (gi).

BEGYNDERE · BØRN & UNGE

Sjovt & udviklende for alle

På vores aikidobørnehold træner piger og drenge sammen. Aldersgruppen for børneholdet er 8-16 år. Vi træner tirsdag fra 17:00-18:00 (børn) samt 18:00-19:00 (unge). Skriv dit navn i en email til Lars, hvis du ønsker at skrive dit barn på ventelisten.

Til træningen fletter vi faldteknik, balancetræning og aikidoteknikker, ind i en masse sjove lege og motoriske øvelser. Vi synes at det er vigtigt, at børnene til træning har det sjovt med hinanden og har et godt samspil med instruktørerne med et passende niveau af disciplin.

Vores børneinstruktører har mange års erfaring og tager hensyn til børnenes fysiologi og psyke i træningen. Instruktørerne er Lars Landberg, Caroline Hansen, Jacob Sonne, Jasmin Mahdavi og Mark Jensen. De har naturligvis alle en blank børneattest

Lars Landberg 5. dan
Trænet siden 1979
Børneinstruktør siden 2004
Jacob Sonne 2. dan
Trænet siden 2003
Børneinstruktør siden 2008
Mark Jensen 1. kyu
Trænet siden 2007
Børneinstruktør siden 2009
Caroline Hansen 3. dan
Trænet siden 2001
Børneinstruktør siden 2005
Jasmin Mahdavi 1. dan
Trænet siden 2007
Børneinstruktør siden 2010

PRIS
BEGYNDER

Deltagelse på basishold (2 dage pr uge)
Lån af jo & bokken (trævåben)
Mulighed for at deltage i klubbens fester

kr 225,- pr md

Knap Kontakt

PRIS
VOKSNE

Deltagelse på voksenhold (5 dage per uge)
Lån af jo og bokken (trævåben)
Mulighed for at deltage i klubbens lejre & fester

kr 225,- pr md

Knap Kontakt

PRIS
BØRN

Børnetræning tirsdag
Lån af jo og bokken (trævåben)

kr 75,- pr md

Knap Kontakt

Når du bruger hjemmesiden accepterer du vores brugervilkår Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk