NYT fra Koebenhavns Aikido Klub

BEGIVENHEDER

Lejre, specialtræning og fester

MERE
aikido scroll

NYHEDSBREVE

Nyt fra KAK

MERE

 BEGIVENHEDER

Ud over den almindelige træning holder vi en masse sociale og træningsrelaterede begivenheder.

SE BEGIVENHEDER PÅ FACEBOOK.

eller nedenfor

October 3-4 2020: Lewis Bernaldo de Quiros.

January 11-12 2020: TAE yudansha camp. Sign up.

Klik på kalenderen nedenfor for at se vores Google-kalender med begivenheder for Københavns Aikido Klub og andre klubber.

LEJRE. En lejr er en uvurderlig mulighed for at træne intensivt og møde andre aikidoka både på måtten og til de sociale arrangementer omkring lejren.

SPECIALTRÆNING. Omkring en gang per måned tilbyder klubbens chefinstruktører særlig træning for klubbens højtgraduerede (2. kyu og op). Sempaitræning er ofte mere uformel end den daglige træning og er en god mulighed for klubben højtgraduerede til at lære avancerede pointer direkte fra klubbens chefinstruktører.

GRADUERING, FEST & YUDANSHA PRÆTEST. En vigtig del af træningen er graduering og ikke mindst den intensive og fokuserede træning op til. Graduering til kyu-grader (elevgrader) foregår i december og i juni og traditionen byder at vi holder fest samme dag.  Graduring til dan-grader (sort bælte og op) sker i forbindelse med at Sensei Lewis Bernaldo de Quiros er på besøg. Op til dan-graduering tilbyder klubbens chefinstruktører særlig træning med personligt feedback til kandidaterne – de såkaldte prætests.