KROP

I disse timer undervises der i kropsteknikker (Taijutsu). Vores form har et stærkt fokus på basisteknikker, og lægger vægt på forbindelsen mellem kropsteknikker og våbenteknikker.

VÅBEN

I disse timer undervises der i brugen af jo og bokken. En jo er en rund stav på cirka 1.5 m. En bokken har form som en katana, men er et slagvåben lavet i træ.

BASIS

I basistimerne fokuseres der på grundlæggende teknikker og øvelser. Basistræning er ikke forbeholdt begyndere – faktisk er denne træning et vigtig for alle aikidoka. Derfor opfordres alle, begyndere såvel som mere øvede, til at træne med på basistimerne. Der er fokus på faldteknik, og i det hele taget at lære hvordan man færdes sikkert i dojoen.

6. KYU+

I disse timer er tempoet ofte en smule højere end i basistimerne. Man får også mere sved på panden og får pulsen op. Man skal have bestået sin 6. kyu graduering  for at deltage blandt andet for at sikre at alle behersker faldteknik til det niveau træningen kræver.

4. KYU+

Idéen med disse timer er at alle deltagere er på et niveau der sikrer at vi kan træne mere avancerede detaljer og i højere tempo.